ZIEKTEWET CASEMANAGEMENT – GRATIS BOEK
OZD PERSONEEL

ONTVANG DIT GRATIS BOEK

Als je als werkgever zelf grip wil krijgen op Ziektewetinstroom en WGA-instroom vanuit de Ziektewet, kan je overwegen om eigenrisicodrager te worden. Beperken van instroom kan je veel geld besparen en het is dus niet vreemd dat steeds meer werkgevers nadenken over eigenrisicodragerschap. Een werkgever die Ziektewet eigenrisicodrager wordt, gaat zelf de Ziektewet uitvoeren. Omdat dit voor de meeste  werkgevers onbekend terrein kan zijn, bieden we vanuit OZD personeel dit boek aan.

Het boek “Ziektewet Casemanagement”  kijkt mee bij werkgever Zwingelspaan die eigenrisicodrager wordt en laat op een verhalende manier kennis maken met de belangrijkste aspecten  van Ziektewet eigenrisicodragen. Vul hieronder je informatie in en er wordt z.s.m. contact met je gezocht zodat je binnenkort in bezit bent van dit prachtige boek.

duurzame inzetbaarheid

Ja, stuur mij dit GRATIS boek: Ziektewet Casemanagement
Geheel vrijblijvend, de keuze is aan jou.

    Beveiligingsvraag:

    “Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

    LEER ONS KENNEN

    Wij kunnen de zorg die je hebt om personeel grotendeels overnemen. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

    OZD personeel: verlaagt kosten, verhoogt plezier!