Payroll dienst inschakelen?
OZD PAYROLL

Jouw bedrijf volledig ontzorgen? OZD payroll!

Payroll is de oplossing voor organisaties die geen tijd of energie willen steken in alle administratieve rompslomp van personeel. Wij laten de werving en selectie aan het bedrijf zelf over. Het blijven daardoor jouw eigen medewerkers.

Alleen de uitvoering van de administratieve werkzaamheden nemen wij over. Met als belangrijkste onderbouwing dat wij hier ervaring mee hebben.

whk premie berekenen
duurzaam inzetbaarheid personeel

VERZEKERING EN PENSIOEN

Als payrollbedrijf hebben wij inzicht in de financiële risico’s van personeel. Op basis hiervan worden de juiste verzekeringen afgesloten voor het personeel om te zorgen voor inkomensgarantie. Daarnaast krijgen de medewerkers een goede pensioenregeling aangeboden als deze regeling ook geldt bij de organisatie die hen aanneemt.

 

VERZUIMBEGELEIDING OZD PAYROLL

Wij hebben ervaring met de Wet Verbetering Poortwachter en met het WIA-casemanagement na twee jaar. We nemen de financiële risico’s zoals die 12 jaar lang voor rekening komen van een werkgever over van onze klanten en zorgen dat met de juiste begeleiding deze risico’s worden beheerst.

“Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

PAYROLL DIENST
INSCHAKELEN?

Jouw bedrijf volledig ontzorgen
Meer weten wat in jouw situatie het beste is?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD payroll: jouw partner in het ontzorgen van jouw bedrijf