Zoek jij een INKOMENSVERZEKERING?
OZD INKOMEN!

“OZD inkomen ontzorgt”

Gezond en veerkrachtig ondernemerschap met de inkomensverzekering, het financieel risicomanagement en het WIA casemanagement van OZD inkomen.

OZD inkomen brengt risico’s in kaart en rapporteert deze risico’s. Voor de verzekerbare risico’s kan worden bemiddeld met vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Naast een scherpe premie wordt ook gekeken naar de verzekeringsvoorwaarden en garanties. Zo helpen we bedrijven en ondernemers financiële risico’s te beheersen door risicobeheersing en inkomensverzekeringen.

Als werkgever kan je kiezen hoe je verzekerd wilt zijn. Standaard is de werkgever verzekerd bij het UWV. Maar er is de optie om het risico privaat te verzekeren bij een verzekeringsmaatschappij. Wanneer je ervoor kiest om het risico privaat te verzekeren word je eigenrisicodrager (ERD), lees hierover meer in onze blog: Eigenrisicodrager WGA.

Inkomensverzekeringen

Je kan voor de volgende inkomensverzekeringen bij OZD Inkomen terecht:

 • Verzuimverzekering
 • WGA-ERD verzekering
 • ZW-ERD verzekering
 • WGA gatverzekering
 • WGA-hiaat uitgebreid verzekering
 • WGA bodemverzekering
 • Ongevallenverzekering
duurzame inzetbaarheid
duurzaam inzetbaarheid personeel

Inkomen VERZEKERINGEN RISICOMANAGEMENT

Binnen goed risicomanagement vormen de verzekeringen het sluitstuk. De vraag is daarbij welke risico’s door het bedrijf kunnen worden gemanaged en welke risico’s moeten worden overgedragen.

Verzekeren is niets anders dan risico’s overdragen op een derde partij tegen het betalen van een premie. In Nederland is dit een streng gereguleerde industrie en mag dit risico alleen worden overgedragen aan verzekeringsmaatschappijen.

OZD Inkomen richt zich uitsluiten op Inkomensverzekeringen. Hierbij kunnen we onderscheid maken tussen werkgevers- en werknemersverzekeringen.

 

OZD inkomen VOORDELEN:

 • Omdat wij ons concentreren op deze verzekeringen zijn wij geen generalisten maar specialisten.
 • Wij adviseren en bemiddelen niet in zakelijke schadeverzekeringen of particuliere verzekeringen in het algemeen.
 • Als specialist gebruiken we onze kennis voor het leggen van verbanden naar risicomanagement op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.
 • Start nu met de focus op de mensen in plaats van de rompslomp!

Inkomensverzekeringen

 

“Een inkomensverzekering beschermt tegen de financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid. OZD personeel wist de juiste schakels in te zetten. Ze helpen om risico’s af te wegen en het proces te vergemakkelijken.”

HOE VERZEKERD BEN JIJ
VAN EEN GOED INKOMEN EN LAAG RISICO?

Gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie.
Wil jij weten wat in jouw situatie het beste is?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD inkomen: de partner voor een verzekerd inkomen!