Waarom elke organisatie een LMS systeem nodig heeft

OZD Training

Het belang van een LMS systeem

Het implementeren van een doeltreffend Learning Management System (LMS) is essentieel voor elke organisatie. Het ontbreken van een gestroomlijnde kennisoverdracht kan leiden tot productieverlies, onveilige werksituaties en schendingen van privacywetgeving. Daarnaast benadrukt de Arbowet het belang voor werkgevers om medewerkers voor te lichten over risico’s die voortkomen uit de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Het mobile-first LMS systeem van OZD Training helpt daarbij.

LMS systeem

LMS systeem van OZD Training

Een LMS is software waarmee je alle leeractiviteiten en trainingen binnen een organisatie kan beheren. Een LMS systeem wordt vaak gebruikt voor het beheren van de administratie, documentatie, tracking en rapportage van leren binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het uitnodigen van medewerkers voor een e-learning of het inzien van rapportages over lopende of afgeronde trainingen.

Ons LMS is gebouwd met jou en jouw medewerkers in gedachte. Het LMS is mobile-first, wat betekent dat beheerders en medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de benodigde informatie. Of je werknemers nu onderweg zijn met het OV, pauze hebben of thuis op de bank zitten: het leerproces hoeft nooit te stoppen. Zo helpt het LMS systeem van OZD Training jouw medewerkers persoonlijk en professioneel te groeien. Dit draagt bij aan de naleving van de Arbowet en maakt continu leren mogelijk.

Functies van ons LMS

Het LMS van OZD Training biedt niet alleen oplossingen voor het overdragen van kennis, maar gaat nog verder. Ons platform is ontworpen met een focus op gebruiksgemak en leerrendement, waardoor het niet alleen effectief is voor het borgen van arboveiligheidsprocessen, maar ook voor onboarding, het aanbieden van werkinstructies en online training op het gebied van welzijn en gezondheid. Daarnaast biedt het diverse toolboxen als naslagwerk.

Ben je benieuwd hoe ons LMS systeem jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op en vraag een demo aan.

Vitaliteit op de werkvloer?
OZD training voor bedrijfsvitaliteit & gezondheidsprogramma’s op de werkvloer

Gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie.
Meer weten wat in jouw situatie het beste is?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD training: verhoog de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers.