LMS helpt bij Arbowet naleving

OZD Training

Voorkom onveilige situaties met een LMS

In een snel veranderende digitale wereld wordt kennisoverdracht een steeds grotere uitdaging. Een gebrek aan efficiënte kennisoverdracht kan leiden tot productie- en tijdsverlies, onveilige situaties, grensoverschrijdend gedrag en zelfs het niet naleven van de Arbowet. Het implementeren van een Learning Management System (LMS) kan helpen om deze problemen te voorkomen.

lms

Hoe helpt ons LMS bij het naleven van de Arbowet?

De Arbowet stelt dat werkgevers hun werknemers moeten voorlichten over alle risico’s die uit de RI&E komen. Het mobile-first LMS van OZD Training kan helpen om aan deze eisen te voldoen. In je eigen leeromgeving kun je namelijk e-learnings en veiligheidsinstructies aanbieden aan je medewerkers. Zo is jouw personeel altijd op de hoogte van belangrijke risico’s, processen en regels. Maar je kunt medewerkers ook voorlichten over de kernwaarden door middel van een microtraining.

Andere functies van ons Learning Management System

Het LMS systeem van OZD Training biedt meer dan veiligheidsopleidingen. Ons platform bevat namelijk ook tools voor het onboarden van nieuwe medewerkers, het aanbieden van werkinstructies en online training modules over gezondheid en welzijn. Ook kunnen leidinggevenden en HR het LMS gebruiken om de voortgang van het leren van medewerkers monitoren.

Gebruikers hebben vanaf hun mobiele apparaten toegang tot het platform. Hierdoor kunnen medewerkers altijd en overal leren: of ze nou in de trein zitten, tijdens de lunchpauze of ’s avonds thuis op de bank. Het LMS is altijd beschikbaar. Dit zorgt voor een constante stroom van leren en ontwikkelen, waardoor je voldoet aan de eisen van de Arbowet.

LMS demo aanvragen

Ontdek hoe ons LMS kan bijdragen aan de naleving van de Arbowet en meer. Ervaar de voordelen van mobiel leren en hoe ons platform een totaaloplossing kan zijn voor jouw organisatie. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een demo.

Vitaliteit op de werkvloer?
OZD Training voor bedrijfsvitaliteit & gezondheidsprogramma’s op de werkvloer

Gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie.
Meer weten wat in jouw situatie het beste is?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD Training: verhoog de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers.