INKOMEN VERZEKERD?
OZD INKOMEN!

“OZD Inkomen ontzorgt”

Gezond en veerkrachtig ondernemerschap met de verzekeringen, het financieel risicomanagement en het WIA casemanagement van OZD Inkomen.

OZD Inkomen brengt u risico’s in kaart en rapporteert deze risico’s. Voor de verzekerbare risico’s kan worden bemiddeld met vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Naast een scherpe premie wordt ook gekeken naar de verzekeringsvoorwaarden en garanties.

Inkomen VERZEKERINGEN RISICOMANAGEMENT

Binnen goed risicomanagement vormen de verzekeringen het sluitstuk. De vraag is daarbij welke risico’s door het bedrijf kunnen worden gemanaged en welke risico’s moeten worden overgedragen.

Verzekeren is niets anders dan risico’s overdragen op een derde partij tegen het betalen van een premie. In Nederland is dit een streng gereguleerde industrie en mag dit risico alleen worden overgedragen aan verzekeringsmaatschappijen.

OZD Inkomen richt zich uitsluiten op Inkomensverzekeringen. Hierbij kunnen we onderscheid maken tussen werkgevers- en werknemersverzekeringen.

 

OZD INKOMEN VOORDELEN:

  • Omdat wij ons concentreren op deze verzekeringen zijn wij geen generalisten maar specialisten.
  • Wij adviseren en bemiddelen niet in zakelijke schadeverzekeringen of particuliere verzekeringen in het algemeen.
  • Als specialist gebruiken we onze kennis voor het leggen van verbanden naar risicomanagement op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.
  • Start nu met de focus op de mensen in plaats van de rompslomp!

“Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

HOE VERZEKERD BENT U
VAN EEN GOED INKOMEN EN LAAG RISICO?

Gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie.
Meer weten wat in uw situatie het beste is?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD Inkomen: uw partner voor een verzekerd inkomen!