ARBODIENST NODIG?
OZD ARBO!

De arbodienst OZD Arbo verlaagt verzuim, verhoogt vitaliteit

Arbodienst nodig? Verzuim komt in ieder bedrijf voor. Maar hoe ziek is een werknemer echt? Iets minder dan 50% is echt ziek en kan echt niet werken. De rest heeft zijn of haar dag niet, maar zou wel kunnen werken en een klein percentage maakt er misbruik van en heeft andere plannen. De meeste kosten voor het kort verzuim zijn te overzien. Dit verandert wanneer een werknemer zich vaak of langdurig ziek meldt. De kosten lopen dan al snel op. Naast het salaris dat doorbetaald moet worden komen ook kosten voor eventueel extra vervangend personeel en de administratieve rompslomp.

Wij snappen dat u het ziekteverzuim van uw medewerkers zoveel mogelijk wilt beperken of voorkomen. Maar hoe pakt u dit aan? Vooral wanneer u het gevoel heeft dat dingen niet helemaal kloppen, als een werknemer zich vaker ziek meldt of neerslachtig overkomt. 

duurzame inzetbaarheid
duurzaam inzetbaarheid personeel

VERZUIM BEPERKEN

Als werkgever of als leidinggevende speelt u een belangrijke rol in het verlagen en voorkomen van verzuim. Gelukkig hoeft u hier niet alleen in te staan. Bij OZD Arbo hebben wij verschillende arbo-specialisten die u helpen het verzuim binnen uw bedrijf zoveel mogelijk te beperken.

OZD Arbo als uw arbodienst is een betrokken arbodienst die snel kan schakelen bij verzuim. Wij ontzorgen, we denken actief met u mee en u heeft persoonlijk contact. Zo weet u bij ons wie uw casemanager verzuim en uw bedrijfsarts zijn. Beiden zijn uw directe contactpersonen en zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft. Dit zorgt voor een kort verzuim of versnelt het re-integratieproces. Hierdoor worden uw verzuimkosten verlaagd.

 

VERZUIMBEGELEIDING OZD ARBO

Onze verzuimbegeleiding is gebaseerd op 3 pijlers:

  • 1 Verzuimbegeleiding
  • 2 Verzuimpreventie
  • Financieel Risicomanagement

“Tijdens turbulente tijden van organisatorische veranderingen liet de adviseur van OZD zien dat ze in staat zijn het project te beheren en succesvol af te ronden. Hun vermogen om organisatie doelen te vertalen naar strategisch HR beleid biedt de organisatie en haar medewerkers grote toegevoegde waarde.”

ARBODIENST
INSCHAKELEN?

Gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie.
Meer weten wat in uw situatie het beste is?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

OZD Arbo: uw partner in verzuim en inkomen!